PALVELUT

 

30min - 30€                    60min - 50€                    90min - 75€

Klassinen- ja urheiluhieronta

 

Hieronnalla pyritään yleensä vähentämään lihaskireyttä ja rentouttamaan hierottavaa. Hieronnalla voidaan myös pyrkiä esimerkiksi nopeuttamaan palautumista tai lisäämään lihastonusta, mikä voi olla hyödyllistä valmistauduttaessa kilpailusuoritukseen. Hoito voi olla pääasiassa rentouttavaa sivelyä tai enemmän lihasta venyttävää tai muokkaavaa.

Monipuolista kehoa ja mieltä tasapainottavaa hoitoa, joka suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan. 

Dry needling

 

Kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa, jossa käsitellään trigger-pisteitä. Trigger-pisteet ovat kipeitä pisteitä lihaksessa, jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Triggerpisteet aktivoituvat yleensä esimerkiksi toistuvan rasituksen tai stressin aiheuttamana. DN-hoidolla voidaan käsitellä tehokkaasti myös lihaksia, jotka ovat syvällä pinnallisten lihaskerrosten alla. Dry needling-käsittely stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Vaikeissa jännitystiloissa neulahoitoon voidaan yhdistää sähköä stimulaation lisäämiseksi.

Pintalämpöhoito

 

Lämpöä voidaan käyttää esim. lihas- ja hermosärkyihin tai kroonisiin sairauksiin. Vastaanotolla hoito toteutetaan savipakkauksilla, jotka lämpiävät vesihauteessa.

Kuivakuppaus

 

Kuivakuppauksessa verta ei valuteta, vaan kupin sisään aiheutetaan tyhjiö. Alipaine vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuivakuppaus tasapainottaa energiaa ja veren virtausta, laukaisee lihasjännitystä ja kipua, rentouttaa ja puhdistaa kehoa sekä poistaa turvotusta.

(Kuivakuppaus ei sovi raskaana oleville, sydänpotilaille tai syöpäpotilaille.)

Lisäpalvelut

Eteeriset öljyt

 

Hajuaistilla on yhteys aivojen limbiseen järjestelmään. Eteeristen öljyjen tuoksuilla voidaan tehostaa hieronnan vaikutuksia, etenkin henkiseen hyvinvointiin.

Kylmähoito

 

Lämmön aleneminen alentaa hermojen johtumisnopeutta, mikö saa aikaan lihaksessa rentoutta ja kivunlievitystä. Kylmä lisäksi rajoittaa turvotuksen muodostumista, vähentää tulehdusreaktioita ja lihasaitiopainet-ta. Kylmähoito voidaan toteuttaa mm. kylmäpakkauksella, geelillä tai jääpalalla kylmähierontana.

Purentalihashieronta

 

Purentaelimistön toimintahäiriöitä voidaan hoitaa mm. hieronnalla. Purentalihashieronta vaikuttaa pään ja leukojen lisäksi koko niska- ja hartiaseudun alueen jännitykseen  ja kipuiluun. Oireita voivat olla esimerkiksi pääkipu, näköhäiriöt, palan tunne kurkussa tai  tinnitus.